Dit Facturatieprogramma hielp mij uit de brand!

programma

FacturatieprogrammaHet is weer tijd voor een nieuwe tip! De tip van vandaag gaat over een facturatieprogramma dat mij flink uit de brand geholpen heeft. Als beginnend ondernemer is het erg lastig om de administratie bij te houden, en om factureren op te stellen. De factuur die ik zelf opgesteld heb, was niet echt bepaald netjes, en ik zocht hier dan ook hulp voor. Gelukkig heeft mijn broer ook een eigen onderneming, hij helpt mij vaak. Hij vertelde me dat ik eens op de website van: onFact.be moest kijken. Dit bedrijf houdt de hele administratie van anderen bedrijven bij, en stelt facturen op in de huisstijl van jou bedrijf. Toen mijn broer dit vertelde, leek me dit wel wat. Ik ben daarom meteen naar de website toegegaan, en ik zag hier dat je een proefabonnement van 14 dagen kunt nemen, dit leek mij wel wat.

FacturatieEen wereld van verschil!

Inmiddels gebruik ik het proefabonnement al niet meer, ik heb nu een echt abonnement op het facturatieprogramma. Mijn facturen zien er nu erg netjes uit, en ik krijg meldingen als ik een betaling moet doen. Ik heb hier nu mijn eigen cloud op, en als mijn werknemers wijzigingen doen, dan zie ik dit meteen. Ik ben erg tevreden over dit bedrijf en ik zou dit jullie zeker aanraden, neem anders een kijkje op de website voor meer info!programma