Altijd goedkoop bij Bizzix!

Ik heb mij toch laatst een duur grapje gepermitteerd. Ik heb namelijk een dure gsm gekocht, maar het is een gsm die ik altijd al wilde hebben. Dat is natuurlijk heel leuk, maar enkele dagen later had ik Bizzix al nodig. Nu vraag je je wellicht af wat Bizzix is en waarom ik deze nodig had? Dat zal ik even uitleggen!
Kijk, ik heb dus al verteld dat ik een nieuwe gsm gekocht had. Hier heb ik behoorlijk veel geld voor uitgegeven, want het was maar liefst een echte IPhone. En dan niet zomaar op abonnement, maar gewoon uit eigen zak.
Ik heb namelijk eens een rekensommetje gemaakt. Natuurlijk is het aantrekkelijk om zo een mobiel op afbetaling te kopen, maar eigenlijk zou je in de tussentijd maar liefst twee mobieltjes kunnen kopen, als je hetzelfde geld maandelijks opzij zou leggen. Voor mij was dit dus geen goede oplossing. Vandaar dat ik mijn IPhone zelf heb betaald. Helemaal, vooruit dus.

logo (55) total_apple_magsafe_oplader_45watt (3) apple_30_pins_to_8_pins_converter_with_jackplug

Accu kapot

Nu breekt me toch de klomp dacht ik, want enkele dagen later was de batterij echter al kapot. Dat was natuurlijk niet de bedoeling. Ik denk dat het ermee te maken heeft dat ik bij een vriendin de verkeerde (en een zeer goedkope en slechte) oplader gebruikt heb. Ik wist niet eens dat een accu hiervan kapot zou kunnen gaan, maar dat zeiden ze in de winkel dus wel. Toen ik hun echter vroeg was het zou kosten om de accu te vervangen, kreeg ik toch een schok, want die prijs had ik niet verwacht. Ik excuseerde me en besloot online voor een goedkoper optie te kijken.
Even later zat ik al achter mijn laptop en vond Bizzix, waar ze hele voordelige accessoires voor Apple producten verkopen. De reviews waren goed, dus ik heb gelijk een nieuwe accu besteld en deze keer voor veel minder. Zeker aanbevolen!