Nord VPN scoort erg hoog in vergelijking met andere VPN aanbieders. Dit komt doordat zij veiligheid, snelheid, gebruiksgemak en de hoeveelheid servers hoog in het vaandel hebben staan. Sinds 2012 is Nord VPN actief en heb je vast wel eens de naam voorbij horen komen een YouTube advertentie. Dit komt omdat ze erg actief zijn op het gebied van marketing. Wanneer je kiest voor Nord VPN voor jouw veilige internetverbinding, dan mag je rekenen op een snelle en veilige provider. Voor deze goede service betaal je maar een klein bedrag per maand. Een van de voordelen van Nord VPN is dat ze geen logs bijhouden, waardoor je nog meer privacy kunt ervaren. Daarnaast krijgen ze een gemiddeld cijfer van een 9,3.

Hoe werkt Nord VPN?

Deze aanbieder werkt in principe hetzelfde als alle andere VPN aanbieders. Echter heeft Nord VPN vele voordelen. Zo kun je bijvoorbeeld 6 verbindingen tegelijk opzetten met deze service en werkt het erg goed met Amerikaanse streamingdiensten zoals Netflix. Dit is ook grote reden waarom steeds meer mensen kiezen voor VPN. Het maakt ook niet uit of je gebruik maakt van Android, Windows, Mac, IOS of Linux. Het werkt overal even goed en snel. Wanneer je nog twijfelt of je deze aanbieder moet kiezen kun je een proefperiode aangaan. Hierin krijg je een aantal dagen de tijd om te testen of dit je bevalt. Je kunt eenvoudig een Nord VPN account aanmaken door middel van een e-mailadres en een wachtwoord. Daarna kun je veilig het internet op zonder de kans dat er iemand meekijkt met wat jij online aan het doen bent. 

Wat is een VPN verbinding?

Een VPN-verbinding is een soort onzichtbaarheid trucje over jouw internetverbinding. Door gebruik te maken van een dienst als Nord VPN wordt jouw IP-adres onzichtbaar gemaakt. Op die manier kun je dus inloggen op de Amerikaanse Netflix of de Britse BBC iPlayer. Ook zijn er Tiktok filters die niet beschikbaar zijn in Nederland maar wel in andere landen, met VPN kun je hier dus toegang tot krijgen. Ook voor de serieuzere zaken is VPN handig om te hebben. Denk aan gevoelige informatie die je naar collega’s of klanten stuurt maar ook jouw bankgegevens. Dit wil je te allen tijde beschermen en dat kan met een VPN-verbinding.

Hoe veilig is het gebruik van VPN?

Met een VPN-verbinding van Nord VPN ben je veilig op het internet aan het surfen. Er worden regelmatig veiligheidsaudits uitgevoerd om alles up to date te houden voor je veiligheid. De veiligheid van deze VPN aanbieder scoort ontzettend hoog en heeft zelfs de military-grade encryption status. Hierdoor zouden dus zelfs de meest geniale hackers erg veel moeite moeten doen om dit te kraken als dat al mogelijk is. Dit geeft een veilig en vertrouwd gevoel en dit is dan ook een goede reden om met deze VPN-aanbieder in zee te gaan. Ook biedt deze aanbieder extra privacy door de zero logging policy. Hierdoor is er dus ook geen inzage in je browsegeschiedenis en downloadgedrag. Dat maakt dat deze aanbieder erg hoog scoort.