Het organiseren van een uitstap voor groepen

Het is dan eindelijk een keer jouw beurt om voor de groepen een uitstap te organiseren. Toevallig komt het organiseren dit jaar dubbel op jouw bord te liggen. Het familie-uitje stond al heel lang vast. Daar kan je nu dan ook niet meer onderuit. Ieder jaar is iemand anders aan de beurt om iets te organiseren. En deze keer ligt de bal bij jou en je zus. Dat het weekend met je voetbalteam nou net toevallig in hetzelfde jaar valt, maakt de organisatiepret eigenlijk alleen maar groter. En via www.groepen.be heb je al mooie huizen en prijzen gezien. 

Heerlijk op wintersport in Sauerland

Met de familie gaan jullie altijd op wintersport. Simpelweg omdat de meesten van jullie van skiën of snowboarden houden. In Sauerland zijn en er verschillende vakantiehuizen voor groepen. Je oog is gevallen op een huis in Winterberg, de plaats waar jij en zus hebben leren skiën nota bene! In Winterberg zijn erg mooie skipistes en veel prachtige vergezichten. En natuurlijk de springschans en bobsleebaan. Voor de liefhebbers kan er uitstekend gewandeld worden en bij ‘thuiskomst’ heeft het verblijf vele extra’s zoals een sauna een fitnessruimte en een groot terras. 

Tussen de schapen ij de Ardennen

Voor het voetbalteam heb je meerdere opties gevonden. Maar die in de Ardennen ziet er wel heel veelbelovend uit. In Kasterlee verblijven jullie in een oude koeienstal. Totaal gerenoveerd tot moderne woning en van vele gemakken voorzien. Het leukste is wel dat jullie tussen de schapen zullen ontwaken. Veel van je teamgenoten houden van boerderijdieren en hier kunnen jullie zelfs helpen met voederen. Jullie zullen ook zeker kunnen wandelen tussen de prachtige bossen. Ja, waarschijnlijk wordt het dit jaar Ardennen. Wat leuk die organisatie voor twee groepen!