Voor de lezeressen: prachtige pumps van Maripe

b10Hierbij een bericht, aangedragen door mijn zus!

b12Ik zal vast niet de enige zijn die weleens voor het dilemma heeft gestaan om wel óf niet pumps te dragen naar die ene afspraak. Het kan je benen zo mooi doen uitkomen en het geeft je een vrouwelijker gevoel, maar om na een uur al spijt te hebben van je beslissing door zere voeten is nou ook niet echt je van het. De oplossing? Maripe pumps!

Maripe pumps

b11Of het nu is om je zelfvertrouwen een flinke boost te geven of om wat centimeters erbij te smokkelen, met de pumps van Maripe zit je altijd goed! Wat ik zo fijn vind aan dit merk is dat de schoenen niet alleen maar mooi en elegant zijn, maar ook stevig zitten. Ze geven je voeten het idee dat ze in goede handen zijn en je niet snel door je enkel zult gaan. De hoogte van de pumps is daarnaast ook erg prettig. Je kunt gaan voor hoge hakken, maar ook voor een subtiele hak van een paar centimeter. Dus wanneer ik een feestje heb waarvan ik weet dat ik veel zal staan en misschien ook een dansje zal wagen op de dansvloer, dan kies ik voor de lagere hak. Heb ik een andere feestelijke gelegenheid waarbij ik ook veel kan zitten, dan wil ik nog weleens de stoute schoen, of eigenlijk hoge hakken van Maripe, aantrekken. Bij Maripe vind je voor elke situatie de perfecte schoen!