Varietex hygiënische designwanden: stijl en functionaliteit in één!

Hygiënische wanden en oppervlakken worden toegepast in vele sectoren. Maar soms worden er aanvullende eisen gesteld, zoals in de horeca, waar ook de uitstraling van de wanden een rol speelt. Dat is nu mogelijk met Varietex hygiënische designwanden. Laten we eens nader bekijken wat deze wanden zo bijzonder maakt.

Hygiëne is de sleutel

In vele sectoren, zoals catering, horeca en gezondheidszorg, worden er hoge eisen gesteld aan hygiënische wanden. Maar naast de functionaliteit, telt daar natuurlijk ook de uitstraling omdat gasten, patiënten en personeel zich er ook prettig moeten voelen. Varietex hygiënische designwanden zijn hier ideaal voor, omdat ze niet alleen ontworpen zijn om ze niet alleen aan de HACCP voldoen, maar ook een design look hebben. Ze zijn er in vele dessins en kleuren, die passen bij elke bestaande inrichting. Of u nu op zoek bent naar iets moderns of iets traditioneels, er is voor elk wat wils met deze stijlvolle, praktische wandpanelen.

Stijlvolle hygiënische wanden, die overal te plaatsen zijn

Varietex hygiënische wanden kunnen worden geplaatst als voorzetwand, scheidingswand en zelfs door ze rechtstreeks op de bestaande wanden te verlijmen. Dit maakt ze ongelooflijk veelzijdig omdat ze in elke ruimte geplaatst kunnen worden, zonder dat er uitgebreide aanpassingen of extra bouwwerkzaamheden nodig zijn. Bovendien is het installatieproces snel en eenvoudig, zodat u niet lang hoeft te wachten voordat de ruimte weer gebruikt kan worden.

Praktisch en smaakvol

De Varietex hygiënische wanden zijn een ideale oplossing voor iedereen die op zoek is naar zowel functionaliteit als stijl als hygiënische wandoplossing voor zijn bedrijf. Ze voldoen volledig aan de HACCP-richtlijnen en beschikken bovendien over een aantrekkelijk uiterlijk dankzij de vele kleuren en dessins die beschikbaar zijn. Bovendien kunnen ze snel worden geïnstalleerd met verschillende opties zoals voorwanden of directe verlijming op bestaande oppervlakken – u hoeft dus niet lang te wachten voordat uw hygiënische ruimte gereed is! Meer artikelen lezen over zakelijke benodigdheden? Je vindt ze hier!