Lichtkoepels geven een top sfeer!

 

 

 

 

Op dit blog schrijf ik zoals jullie weten tips voor ondernemers. Hebben jullie al eens eraan gedacht om Lichtkoepels te plaatsen, in jou onderneming? Geloof mij het is een gouden tip. Kantoren zijn vaak saai, en hebben daardoor een saaie sfeer. Je kan sfeer veranderen, en dat wilde ik gaan doen. Ik vond de uitstraling van mijn kantoor een beetje saai. Ik wilde het wat vrolijker gaan maken. Het was erg donker op kantoor en zomers erg benauwd. Ik wilde voor deze twee problemen, een leuke oplossing gaan vinden. Een vriend van mij is ook ondernemer en hij heeft een fontein, midden in zijn kantoor pand staan, dit leek mij ook wel wat! Binnen enkele dagen stond de fontein er dan ook, maar dat was niet genoeg. Nog steeds hing er een beetje, een saaie sfeer. Ik liep naar buiten om na te denken, omdat ik de buitenverlichting en de frisse lucht heerlijk vindt. Ik liep naar buiten en dacht ja! Er moet meer buiten verlichting binnen komen in mijn onderneming, maar hoe? Een vriend van mij vertelde over Lichtkoepels!

Via internet kun je tegenwoordig alles vinden!

Op het internet kwam ik dus terecht bij lichtkoepels.info! Een lichtkoepel leek mij wel wat, want dan kreeg ik eindelijk die heerlijke buitenverlichting, binnen in mijn onderneming. Meteen nam ik contact op met dit bedrijf, om een koepel te laten plaatsen. Enkele dagen later was de koepel al geplaatst. Het eind resultaat is fantastisch. Mijn personeel, en ik zijn hier echt blij mee. De heldere verlichting van buiten, beurt iedereen op tijdens het werk, en creëert een betere sfeer!